Фінансували нардепи: Під Києвом викрили банду рейдерів (фото)

Банда працювала під виглядом спортивного об'єднання членів ГО.

У Київській області силовики затримали учасників банди, яку фінансували народні депутати. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Група злочинців займалася рейдерськими захопленнями, мітингами і акціями протестів. Її контролював нардеп і співголова однієї з діючих політичних партій. А фінансуванням займався інший депутат від цієї ж партії, який володіє місцевою охоронною компанією.

Правоохоронцям стало відомо, що банда працювала під виглядом спортивного об'єднання членів ГО. На замовлення партії їх залучали до рейдерських захоплень.

Силовики також з'ясували, що банда контролювала збут наркотиків в регіоні. Зареєстровано збут двох партій амфетаміну.

Члени угруповання зберігали вибухівку, зброю і боєприпаси. Все це і наркотики виявили під час обшуків за місцем проживання фігурантів. Докази злочинної діяльності вилучили, в тому числі і сім-карти декількох мобільних операторів, телефони, комп'ютерну техніку.

Двох учасників банди співробітники спецслужби затримали згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України за місцем проживання, ще троє "активістів", які ховаються, знаходяться у розшуку.

Слідство триває. Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочинів.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...