Фінансували ворога: В Україні впіймали групу поплічників терористів (фото)

Працівники Служби безпеки України у Вінницькій області виявили групу громадян, які займалися постачанням товарів у "ДНР" і "ЛНР" і платили податки так званим республікам, повідомляють Патріоти України.

Протиправний механізм діяв за схемою "псевдоекспорту": товар під виглядом експорту вивозився у Росію, звідки через контрольовані терористами пункти пропуску і митні пости потрапляв на територію окремих районів Донецької та Луганської областей, пише прес-центр СБУ.

При цьому представники Служби безпеки України зазначили, що "бізнесмени" систематично вносили податкові та митні платежі до бюджетів "ДНР" і "ЛНР", кошти з яких ішли на фінансування незаконних збройних формувань.

Силовики затримали шістьох організаторів незаконної схеми за місцями їхнього проживання у Дніпрі, Харкові та Рубіжному Луганської області. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258-5 Кримінального кодексу України (фінансування тероризму).

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...