Фінська письменниця на Новий рік "привітала" росіян снарядом (фото)

Фінсько-естонська письменниця Софі Оксанен "привітала" російську армію в Україні підписаним нею снарядом. Про це вона повідомила на своїй сторінці у twitter, передають Патріоти України.

"Цьогоріч мої гроші за феєрверк пішли на цю ракету, щоб захистити Україну від російської агресії. З Новим роком! Ви можете надіслати власні новорічні побажання Росії за допомогою @SignMyRocket", — написала Оксанен.

Вона зазначила, її фінський дідусь, ветеран двох радянсько-фінських воєн, та естонський дідусь, учасник Руху опору Лісових братів, і брати естонської бабусі, які загинули під час полювання НКВД, теж надіслали свої привітання разом з нею.

На ракеті на замовлення Оксанен написали "Jaxuhali", що у фінському сленгу означає "обійми підтримки".

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...