ФК "Челсі" готовий заплатити 65 млн фунтів за зірку збірної України

Лондонський Челсі зацікавлений у трансфері півзахисника донецького Шахтаря та збірної України Георгія Судакова. Про це повідомляє британське видання Daily Express, передають Патріоти України.

За даними джерела, у Челсі знають, що в новому контракті Судакова з Шахтарем прописана сума відступних у розмірі 150 мільйонів євро, однак «гірники» нібито готові знизити свої апетити.

Повідомляється, що Челсі погодиться заплатити за Судакова 65 мільйонів фунтів (близько 78 млн євро). Втім, потенційний трансфер може відбутися не раніше літа наступного року. У Челсі Судаков може возз'єднатися з колишнім одноклубником та другом Михайлом Мудриком. Раніше повідомлялось про інтерес до Судакова з боку інших англійських клубів, зокрема Манчестер Сіті, Арсенала і Тоттенгема.

Укргідрометцентр видав прогноз, коли в країні випаде перший сніг і якою буде зима

субота, 19 жовтень 2024, 22:25

Цьогорічна зима не буде надто морозною, а перший сніг випаде не скоро. Про це під час брифінгу заявила речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. "Якщо говорити про такий сніг, щоб утримувався тривалий сніговий покрив, у найбл...

"Мені це вже нецікаво": Відомий комбат, Герой України, розповів, яку екзотичну роботу мав до війни

субота, 19 жовтень 2024, 21:41

Герой України, командир батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, підполковник Кирило Верес розповів, що до війни працював директором із розвитку нудистського пляжу в Києві, передають Патріоти України. «Дивився, щоб...