​ФК "Дніпро" в траурі через смерть легендарного Романа Канафоцького

Роман Канафоцький

У віці 83 років помер багаторічний гравець, тренер, адміністратор ФК «Дніпро» і СК «Дніпро-1» Роман Канафоцький, зазначають Патріоти України.

Разом з «Дніпром» Роман Андрійович пережив два потрапляння до вищої ліги СРСР (один з них, в 1971-му, з командою під керівництвом Валерія Лобановського) і виліт неї, блискучі 80-ті з двома чемпіонствами, складні 90-ті, фінал Ліги Європи в Варшаві, крах рідного клубу і народження нової дніпровської команди - СК «Дніпро-1».

«Протягом майже шести десятиліть Роман Андрійович віддавав усього себе футболу нашого міста - спочатку як гравець, безстрашний захисник, а потім працював адміністратором в ФК" Дніпро "і СК" Дніпро-1 ", будучи причетним до всіх нагород і титулів, завойованих в історії клубів. До останніх днів свого життя Роман Андрійович допомагав нашому молодому клубу власним безцінним досвідом ... Спортивний клуб "Дніпро-1", тренери, гравці і персонал клубу висловлюють щирі співчуття родині Романа Андрійовича», - йдеться в повідомленні на офіційному сайті СК« Дніпро-1 », в якому без перебільшення легендарний фахівець продовжував працювати до останніх днів життя.

Відзначимо, що Роман Канафоцький дебютував в «Дніпрі» в якості гравця в квітня 1963-го, і на найближчі п'ять років, до 1968-го, став основним гравцем команди, провівши в цілому за дніпрян 145 матчів. Завершивши кар'єру в 30 років через важку травму, Канафоцький кілька років працював в «Дніпрі» тренером з фізпідготовки, після чого перейшов на адміністраторську посаду, на якій і перебував до останніх днів життя.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...