ФК "Карпати" жорстко звернувся до одноклубника Михайла Мудрика, який тепло привітав росіян та їздив у Москву

Львівські Карпати, які нещодавно очолив Мирон Маркевич, прокоментували візит вінгера лондонського Челсі Хакіма Зієша у Москву на виставковий матч, передають Патріоти України.

«Зелено-білі» у своєму Twitter-акаунті звернули увагу на те, як Михайло Мудрик, який теж є гравцем Челсі, привітав окупантів, а як це зробив марокканський футболіст.

«Два гравці Челсі минулого тижня тепло привітали росіян. Бачите різницю? Зієш, які на смак криваві російські рублі?» — написали львів'яни.

Нагадуємо, що в січні цього року Марокко стало першою африканською країною, яка надала військову допомогу Україні у війні проти Росії, а в червні марокканський футболіст завітав у столицю окупантів.

З вікна військового ліцею у Львові випав 14-річний курсант - деталі трагедії

понеділок, 29 квітень 2024, 18:38

У неділю, 28 квітня, з вікна третього поверху Львівського ліцею ім. Героїв Крут випав 14-річний курсант з Запоріжжя Інформацію "Еспресо.Захід" підтвердив начальник ліцею ім. Героїв Крут полковник Юрій Гусар, передають Патріоти України. За словами полко...

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...