Флешмоб "бавовни" триває: На Ставропіллі епічно згорів склад мазуту

У Росії триває флешмоб "покури на базі ПММ". Вражаючі кадри чергової пожежі надійшли з селища Ташла Ставропольського краю. Як повідомляють місцеві пабліки, спалахнули діжки з мазутом. Загальна площа загоряння склала близько 500 кв.метрів. Загиблих і постраждалих немає, передають Патріоти України.

Відзначимо, що мазут використовується зокрема для виробництва корабельного палива.

Пожежа в Ставропіллі

Пожежі на російських нафтобазах

У ніч на 29 квітня в Севастополі після атаки безпілотників спалахнуло головне паливосховище Чорноморського флоту РФ. Масштаб пожежі виявився такий, що стовп чорного диму було видно за десятки кілометрів.

Вранці 3 травня спалахнула нафтобаза в Тамані - недалеко від окупованого Криму. Причина та ж - атака безпілотників. 4 травня через атаку БПЛА спалахнула пожежа на Ільському нафтопереробному заводі у Краснодарському краї.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...