Флорида - це не тільки курорти: У торговому центрі в США сталася стрілянина, є жертви

В американському штаті Флорида сталася стрілянині в торговому центрі. Одна людина загинула, ще одна – отримала поранення. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався в місті Окала, у торговому центрі Paddock Mall приблизно о 15:40 за місцевим часом. Стрілець убив чоловіка кількома пострілами, а одну жінку поранив у ногу. За словами лікарів, її життю нічого не загрожує.

Згодом на місце події прибула поліція. Правоохоронці оточили торговий центр й евакуювали всіх відвідувачів. За даними поліції, нападник встиг утекти й залишив свою вогнепальну зброю на місці.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...