Фокстрот проводить місяць подяки #вшануйвоїна

Метою ініціативи є вшанування захисників з бойових підрозділів Сил оборони, яким корпоративний штабу компанії «Допомога нашим» надає системну допомогу

Протягом червня ритейлер проводить у своїх соцмережах інформаційну кампанію – місяць гордості і подяки #вшануйвоїна, щоб розповісти більше про підшефних, хто боронить нашу державу. І, зокрема, про ті бойові підрозділи і військові частини, якими опікується корпоративний штаб Фокстрот «Допомога нашим»: про групу аеророзвідки Foxtrot 80 ОДШ Галицької бригади, бійців 3-ї ОДШБ та полк Азов, вертолітників-чорнобаївців, підшефних Юлії Паєвської (Тайри) – військовополонених та їх дітей.

А ще слова подяки спрямовані захисникам з 24 ОМБ ім. Короля Данила, 101-ї окремої бригади охорони Генштабу ім. підполковника Воробйова, Київської зенітно-ракетної бригади (і ще 10 бригад Повітряних сил України), легендарної 47-ї бригада «Магура» тощо.

«Триває 28-й місяць війни і це час справжньої гордості і подяки. Нам є ким пишатись! Майже 3 тисячі співробітників працюють в тилу і платять податки, 200 бійців з Фокстрот – в ЗСУ. 35 мільйонів від компанії технікою і не тільки – захисникам, які боронять наше сьогодення. Нам важлива нова ініціатива – #вшануйвоїна #справжнягордість. Тому, що нашим на нулі вкрай важливо знати, що ми поруч. І протягом місяця подяки у Фокстрот розповідаємо більше про тих, хто тримає оборону нашої країни. Бо тільки разом переможемо!» – розповідає ініціатор кампанії Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот.

У Фокстрот зазначили, що пріоритет в одержанні допомоги мають бойові підрозділи, бійці ППО, а також бригади, де є мобілізовані колеги. Лідерами запитів від військових залишається різноманітна комп’ютерна техніка, яка допомагає воїнам керувати дронами, аналізувати великі обсяги розвідданих, а також все, що потрібно для живлення – генератори, зарядні станції та павербанки. Окремо можна виділити потребу військових в облаштуванні побуту – все це допомагає воїнам забезпечити мінімальний комфорт на позиціях.

Окрім стандартних запитів, мереже електроніки надає допомогу й у нетипових ситуаціях. Наприклад, у рубриці #вшануйвоїна ритейлер поділився, як волонтери штабу «Допомога нашим» знайшли необхідні інструменти та допоміжні засоби для ремонту гвинтокрилів для інженерів, які несли службу на легендарному аеродромі у Чорнобаївці.

А для київської зенітної ракетної бригади, яка збиває всі види ракет і ворожих дронів, спільно з партнером БФ Козак Драйв Фокстрот передали мобільний банно-душовий комплекс та мобільну кухню.

«Командування та особовий склад військової частини висловлюють ширу вдячність за підтримку в цей складний для українського народу час. Дякуємо за небайдужість та благодійну допомогу! Надана техніка служить захисникам неба для підтримання на високому рівні морально-психологічного стану. Ваша підтримка дуже важлива для нас, вона надає нам сили та підвищує бойовий дух для боротьби з клятим російським ворогом та свідчить про громадську позицію бізнесу в Боротьбі за незалежність України!», – зазначило у листі-подяці командування однієї з зенітно ракетних бригад Повітряних сил ЗСУ.

Довідка. Створення корпоративного штабу Фокстрот «Допомога нашим» ініціював СЕО компанії Олексій Зозуля на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року, а співзасновники бренду Валерій Маковецький та Геннадій Виходцев узгодили обсяги регулярної допомоги технікою. За 846 днів протистояння ворогу компанія надала Силам оборони України 8175 одиниць техніки на понад 35 млн грн. Робота штабу триватиме до повної перемоги України.

Завдяки системній роботі у червні 2024 року корпоративний штаб Фокстрот «Допомога нашим» посів 1 місце в Національному конкурсі «Благодійна Україна-2023» у номінації «Благодійність середнього та малого бізнесу». Це єдиний щорічний всеукраїнський конкурс з відзначення найкращих благодійників, волонтерів і найбільш ефективних доброчинних ініціатив в Україні.

Наслідки дуже сумні! У 30% перероблених продуктів в Україні перевищено вміст шкідливих для здоров'я трансжирів, - ВООЗ

субота, 29 червень 2024, 9:32

Дослідження ВООЗ в Україні у жовтні-грудні 2023 року показало, що у 30% українських перероблених продуктів перевищено вміст шкідливих для здоров'я трансжирів. Про це розповів представник ВООЗ Андрій Скіпальський у коментарі "Укрінформу", передають Патр...

Про те, що став "безхатьком" можна навіть не здогадуватись: Відтепер власник може позбавляти прописки мешканців квартири без їхнього відома

субота, 29 червень 2024, 9:20

Виписати можуть навіть дітей. Відбулися зміни у законодавстві, що стосуються зняття з реєстрації місця проживання. Тепер власники нерухомості отримали більше свободи для виписання небажаних мешканців без їхньої згоди, передають Патріоти України з посил...