Фокус не спрацював: У водія автобуса на сидінні під ковдрою знайшли майже мільйон гривень (фото)

В Одеській області на поромному пункті пропуску “Орлівка” прикордонники виявили у водія рейсового автобуса, який повертався з Румунії, 800 тисяч гривень, приховані від контролю. Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ, передають Патріоти України.

Водій автобуса, що прямував до Києва, намагався ретельно приховати готівку під своїм сидінням, прикривши її ковдрами та подушками. При цьому гроші були дбайливо посортовані за номіналом.

“Реалізувати свій задум спритникові не вдалося – схованку з 800 тисячами гривень виявили прикордонники Ізмаїльського загону спільно з митниками”, - йдеться у повідомленні.

За даним фактом стосовно 53-річного водія склали протокол про порушення митних правил, а всю готівку вилучили до рішення суду.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...