ФОПи протестують під офісом матері глави фінансового Комітету Ради (фото)

У п'ятницю, 5 лютого, протестуючі ФОПи, які вже практично два місяці проводять безстрокову акцію протесту на Майдані Незалежності з вимогою скасувати фіскалізацію, приїхали до офісу мами Данила Гетманцева, який обіймає посаду голови Комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики,повідомляють Патріоти України.

Рішення про проведення акції на вулиці Велика Васильківська, 34, де і розташований офіс, було прийнято вчора ввечері, але більшість учасників протесту дізналися про місце і час тільки сьогодні вранці, за годину до початку акції. Як пояснив в коментарі лідер протестуючих ФОПів Сергій Доротич, місце і час акції він не розкривав до останнього моменту, щоб до офісу мами Гетманцева не звезли поліцію.

"Після того як Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики провалив розгляд звернення руху SaveФОП, ми будемо дивувати політиків кожен день. Ми будемо приїжджати до їхніх домівок, щоб сусіди знали, хто біля них живе. Ми будемо вимагати, щоб вона забрала свого сина назад на перевиховання, поки він не знищив країну як невихована дитина", - заявив Доротич.

Джерело: Страна

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...