"Форд" просто знищило: У Дніпрі вибухнуло авто з людьми всередині (фото)

У суботу, 20 січня, в Дніпрі пролунав вибух в автомобілі з людьми. Травмовано 34-річного чоловіка. Про це повідомляє поліція Дніпропетровщини, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався біля 15:00 на вулиці Підмогильного в Шевченківському районі міста. В автомобілі перебували двоє людей. "На місці події працювала слідчо -оперативна група відділення поліції, криміналістична лабораторія, вибухотехнічна служба ГУНП та кінологи. За попередньою інформацією, стався вибух невідомого предмету, внаслідок чого травмовано водія", – розповіли правоохоронці.

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, п.1, 5 ч.2 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Всі обставини інциденту зʼясовують правоохоронці.

Тим часом у телеграм-каналі "Дніпро Оперативний" пишуть, що вибух пролунав, коли власник авто завів двигун. Згодом паблік також повідомив, що постраждалому чоловікові відірвало ногу.

"Від вибуху Форд розворотило, чоловік лежав на землі йому відірвало ногу, жінка, яка була з ним, була вся в крові. На місце швидко з'їхалися швидкі та поліція", – розповіли адміністраторам підписники.


Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...