Форсаж по-українськи: На Запоріжчині 10-річний хлопчик роз'їжджав по місту за кермом Mercedes (відео)

Малюк просто сів в батьківський «Мерседес» і відправився за покупками.

У місті Токмак Запорізької області за кермом автомобіля була помічений дитина. 10-річний хлопчик сів в батьківський «Мерседес» і відправився за покупками. Юного водія зняли відеореєстратори в районі супермаркету, передають Патріоти України.
Після того як відео потрапило в ЗМІ, поліція міста встановила особу власника автомобіля. Кілька днів по тому - 22 квітня - розшукувана машина була зупинена патрульними під час чергового рейду.

З юним водієм ювенальна превенція провела профілактичну бесіду. А на несвідомого 35-річного батька, який пустив дитину за кермо, складено адмінпротокол. Штраф за порушення передбачений не дуже великий - до 510 гривень (ст. 126 КпАП).

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...