"Фортеця Лондон? Пішов ти н*x*й!": Потап відсвяткував Різдво у Великій Британії й нарвався на критику

Потап / © instagram.com/realpotap

Репер і продюсер Потап приголомшив появою у Лондоні напередодні Різдва. Виконавець у своєму фотоблозі опублікував світлину на тлі традиційного різдвяного віночка з гілочок, повідомляють Патріоти України.

Під публікацією Потап пригадав музичну спадщину Великій Британії. "Лондон – місце народження культових гуртів та легендарних артистів. Він завжди був центром музичної творчості та інновацій", – зазначив продюсер.

Цікаво, що своїм дописом репер наголосив і на важливості збереження українських традицій. І додав, що музика " всіх об'єднує і нищить перешкоди".

"І з цієї особливої нагоди не забуваймо про багаті музичні традиції України, країни, відомої своїми душевними мелодіями та потужними голосами. Святкуємо Різдво, нехай гармонійні голоси та піднесені мелодії талановитих музикантів України перенесуть нас у світ тепла і радості", – написав знаменитість.

Своєю чергою, шанувальники розділилися на два табори. Одні – вітали зірку зі святом, а інші були вкрай негативно налаштованими на слова репера. Вони почали дорікати йому у надмірному вихвалянні своїми поїздками й назвали "ТРО Лондона".

  • З Різдвом! Хай у цьому році настане кінець війни і буде мирне небо
  • Фортеця Лондон? Пішов н*x*й, Потапе!
  • Бережіть там себе в Лондоні...
  • Чи не занадто, коли ви красуєтеся поїздками за кордон? Цинізм вищого рівня!

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...