Форвард збірної України Артем Довбик змінив іспанський клуб на титулований італійський

Офіційно: Довбик став гравцем Роми

27-річний Артем Довбик перейшов з іспанської Жирони до італійської Роми. Про це повідомив офіційний сайт клубу. У повідомленні зазначається, що нападник перебрався до італійської Серії А, а до цього він рік перебував в іспанській Ла Лізі, передають Патріоти України.

Довбик уклав із "вовками" контракт на п'ять років. Рома віддала за українця орієнтовно 30,5 млн євро. Іще 6 мільйонів у євровалюті сторони прописали в договорі бонусами.

Жирона також дістане процент від наступного продажу форварда.

У новій команді Довбик виступатиме під 11 номером. У чемпіонаті Іспанії він грав під дев'ятим номером.

Раніше повідомлося, що Артем Довбик за крок від переходу до Роми. Від оголошення трансферу українського форварда відділяють формальності.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...