Фото до і після вражають: Жінка відмовилася від популярної закуски і схудла на 36 кг:

У Великій Британії жінка мала залежність від чипсів та іншої шкідливої їжі, через що вона постійно набирала вагу. Проте після відмови від улюблених ласощів її зовнішність різко змінилася. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Ліза Бернетт з Гартфордширу потайки перекушувала за спиною у своєї сім'ї, з'їдаючи на день по чотири пакетики улюблених чипсів.

У найважчий для себе час 43-річна жінка важила понад 127 кілограмів і зізнається, що у неї були нездорові стосунки з їжею. Ліза навіть вдавала, що замовляє їжу для свого партнера у фастфудах, щоб отримати подвійну порцію.

"Я просто обожнюю чипси та пікантні закуски... Чипси робили мене щасливою, тому що я могла їсти їх і їсти, і вони не закінчувалися", – каже жінка.

Ліза намагалася дотримуватись дієти, проте постійно зривалася. Переламним моментом для неї стала трагічна загибель її свекрухи, з якою жінка дружила. Тоді ж її чоловік Ешлі вирішив схуднути і Ліза сказала, що складе йому компанію.

За 8 місяців жінка схудла до 91 кілограма. А її партнер – до 95. Ліза зізнається, що тоді вона вперше купила собі купильник 16 розміру (XL), проте вона продовжила рахувати калорії та вживати здоровішу їжу і зараз мріє, що вдягне одяг 10 розміру (S).

Ліза зізнається, що інколи все ще вживає чипси, проте низькокалорійні та лише обмежену кількість. Також жінка показала, як вона змінилася.

"Один із кращих пластунів-військовиків": На Курщині загинув командир групи CCO (фото)

середа, 18 вересень 2024, 19:15

На фронті у Курській області загинув пластун, військовослужбовець, командир групи CCO 29-річний Євген Лемешенко. Про це повідомив історик, голова Крайової Пластової Ради Юрій Юзич на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України. Євген Печеніг...

В Україні взимку аварійні відключення можуть тривати 2-3 дні - експерт ошелешив прогнозом

середа, 18 вересень 2024, 18:59

Взимку, коли температура буде нижчою за 0°C, очікуються 3-4 черги відключень електроенергії. Про це повідомив експерт з енергетичних питань Геннадій Рябцев в ефірі "КИЇВ24", передають Патріоти України. Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль з...