Фото не для нервових! Чоловік видалив ніс і губу, щоб стати схожим на іншопланетянина - тепер він хоче замінити шкіру металом

Ентоні Лоффредо, відомий своїми радикальними трансформаціями тіла заради схожості з "чорним інопланетянином", видалив ніс, передають Патріоти України.

Операцію провели в Іспанії, де це дозволено законом, повідомляє NY Post. Йому також відрізали верхню губу, і після цієї процедури йому важко говорити.

Ентоні Лоффредо, за перетвореннями якого можна стежити в Instagram @the_black_alien_project, раніше покрив татуюванням все своє тіло, включаючи очні яблука, а також зробив роздвоєний язик. Тепер в його планах видалити шкіру і замінити її металом, а також змінити свої руки, ноги, пальці і потилицю.

У 2017 році Лоффредо в інтерв'ю французькій газеті Midi Libre розповів, що з раннього дитинства захоплювався мутаціями і трансформаціями людського тіла.

"Мені подобається грати роль страшного персонажа. Я часто десь влаштовуюся і граю якусь роль, особливо вночі на темних вулицях... Я досліджую контраст між роллю, яку граю, і собою", - пояснив він.

  • Раніше "живий Кен" Родріго Алвес похвалився новою фігурою після зміни статі. Ставши трансгендерною жінкою, Алвес перенесла кілька операцій по фемінізації і стала володаркою пишних грудей і сідниць.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...