Фотограф показав, як смішно сплять білки, і люди назвали його щасливчиком - не кожному щастить побачити таке вживу (фото)

Фотограф з Німеччини Людвіг Тімм виявив, що на підвіконні його дому оселилася родина білок. Щодня він стояв біля вікна, щоб спостерігати за рудими пушистиками здалеку, але він навіть не припускав, що одного разу стане свідком неймовірно милої сцени, передають Патріоти України.

Чоловік розповів виданню LaRepublica.pe, що спочатку помітив за склом кілька гілочок, які з часом перетворилися на гніздо. Сімейка білок рідко висувала носи назовні, але в один момент вибралася зі свого помешкання для денного сну.Фото: facebook.com/blende.acht.56

Фотограф не розраховував, що йому підвернеться така удача, і тут же схопився за телефон, який опинився ближче, ніж професійна техніка. "На жаль, швидко під рукою опинився тільки мобільний телефон, а фотографія була зроблена через скло, так що тільки у поганій якості", - написав Людвіг у себе в Facebook.

На знімку два пухнастики лежать на спині, відкривши роти, зовсім як люди. А третій спить на боці та ніжно обіймає лапкою свого родича.

Фото: facebook.com/blende.acht.56

"Мені дуже пощастило, що я зміг сфотографувати сплячих білок. Зазвичай вони знаходяться всередині гнізда, але в той день було жарко, тому вони спали там, де я міг їх бачити", - поділився фотограф.

Фотографія викликала розчулення у користувачів і вони відзначили, що Людвіг - справжній щасливчик, адже не кожному щастить побачити сплячих білок наживо.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...