Free Riff: Люди вийшли на Майдан, центр Києва оточений

Організатори акції "Білими нитками" вважають, що справа Шеремета має політичне забарвлення і направлена проти українських активістів і волонтерів.

Сьогодні, 22 грудня на площі Незалежності в Києві почався марафон «Білими нитками», на підтримку нині затриманих Юлії Кузьменко, Андрія Антоненка і Яни Дугар. У соціальних мережах з'явився анонс і програма заходу, передають Патріоти України.

В описі марафону значиться, що активну участь візьмуть лише представники творчої еліти України, громадські діячі, музиканти, художники, ні про яких політичні учасників або слогани мова не йде. Організатори акції вважають висунуті звинувачення безпідставними, їх недостатня кількість, а ті, що є легко спростувати. Також вони вважають, що справа Шеремета має політичне забарвлення і направлена проти українських активістів і волонтерів.

«Ми вимагаємо справедливого, неупередженого правосуддя в Україні!» - написано в Facebook. У заході мають взяти участь близько 20 українських музичних колективів і виконавців, зокрема, «Мотор'ролла», «Нумер 482», «Kozak System», «Мандри», «Без обмежень», «Фіолет» та інші.

Акція почалася о 12:00 і до сих пір проходить на центральній площі столиці. Біля сцени зібралося близько тисячі осіб.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...