Фура потрапила в страшну "пастку": Під Тернополем раптово "втомився" ще один міст (відео)

У Тернопільській області в селі Вертелка обвалився автомобільний міст, побудований ще в радянські часи, на його руїнах зависла вантажівка, передають Патріоти України.

Провалився кузов з вісьмома тоннами піску, але машина зачепилася передніми колесами за міст, що і врятувало її від падіння в річку. Водій встиг вибратися з кабіни.

ЗІЛ діставали краном під наглядом рятувальників, адже вантажівка була обладнана газовими балонами і стався витік пального. Все закінчилося благополучно.

Цей міст аварійний і вже багато років по ньому ніхто не їздить, він використовується тільки як пішохідний. Але водій вантажівки - не місцевий і не знав про це.

Хто ремонтуватиме переправу - невідомо. Ні на чиєму балансі вона не знаходиться. Місцеві жителі засмучені, тому що без цієї переправи шлях до сусіднього села тепер подовжився на 20 кілометрів.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...