Футболіст "Динамо" потоваришував... з російським гравцем (фото)

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України.

Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєвим, яке підписав: «Ми будемо боротися до кінця». Росіянин зробив репост публікації.

Крім цього, дружина Томаша, Вікторія, яка родом з України, а також дружина Оздоєва опублікували світлину зі спільної прогулянки.

Росіянин виступає за ПАОК із серпня 2023 року. До цього він грав за турецький Фатіх Карагюмрюк. Слід зазначити, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Оздоєв продовжував виступати за пітерський Зеніт.

Кендзера виступав за Динамо до початку повномасштабної війни. За грецький ПАОК він грає з серпня 2023 року. Його контракт з Динамо чинний до 30 червня 2024 року.

2,5 роки на соціалі - досить для адаптації: Шольц закликав біженців з України шукати собі роботу

неділя, 8 вересень 2024, 8:05

Канцлер Німеччини Олаф Шольц звернувся до українців, що тимчасово оселились в його країні, та закливав їх працевлаштовуватись. Про це пише Tagesschau в суботу, 7 вересня. Під час діалогу з жителями міста Тельтов Шольц зауважив, що, на його думку, багат...

Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо не стоїш на військовому обліку - пояснення

неділя, 8 вересень 2024, 7:58

В Україні продовжили загальну мобілізацію до 9 листопада. Однак, частина громадян можуть отримати відстрочку. передають Патріоти України. Адвокатка Яна Меюс детально пояснила, який порядок оформлення відстрочки, якщо громадянин не перебуває на військов...