Футболісти київського "Динамо" стали жертвами COVID-19. Один бідолаха щойно одружився

Динамо Киев

У київському «Динамо», яке в першому контрольному матчі під керівництвом Мірчі Луческу розгромило друголіговий «Верес» - 3:0, підтвердилися два випадки зараження COVID-19 серед футболістів першої команди, зазначають Патріоти України.
«У форварда першої команди Назарія Русина були виявлені симптоми COVID-19, після чого спортсмена оперативно зробили відповідний тест, який показав позитивний результат. Аналогічним виявився результат тесту і його сусіда по кімнаті на тренувальній базі клубу Романа Вантуха. Після цього всім гравцям "Динамо" в екстреному порядку були проведені ПЛР-тести на коронавірус.
Всі інші результати виявилися негативними. Назарій і Роман ізольовані від команди і пройдуть двотижневий карантин. Тренувальний процес "Динамо" триває в штатному режимі. Медична група клубу контролює ситуацію і уважно стежить за здоров'ям футболістів, тренерів та персоналу. Крім того, випадок COVID-19 виявлено у одного з футболістів академічної групи хлопців 2006 року народження. Всі гравці цієї вікової групи "Динамо" відправлені на двотижневий карантин», - йдеться в офіційній заяві на клубному сайті.

Відзначимо, що тиждень тому Назарій Русин одружився. Його обраницею стала Марія - випускниця Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України. Дівчина свого часу брала участь в конкурсі краси «Студентська Міс Львів». На торжестві, яке пройшло в одному з кращих заміських комплексів Львова, був присутній і Вантух, який також, як і Назарій, є вихованцем львівського футболу.


Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...