Футболка з маршрутом корабля РФ замість "Z": Литовський магазин провчив свого проросійського клієнта (фото)

У литовському магазині одягу, який дає можливість покупцям замовляти втілення в життя свого особистого дизайну, один з клієнтів замовив футболку з символом війни Росії проти України - літерою "Z". Такий символ зараз широко використовують російські окупанти, які вторглися на територію України, передають Патріоти України.

Представники магазину оригінально відреагували на таке замовлення і відправили клієнту не те, що він очікував, а футболку з написом маршруту російського військового корабля. Про це повідомили у пресслужбі магазину.

Крім цього, магазин передав ім’я і прізвище цього клієнта правоохоронцям Литви. "Це не відповідає заявленим нами цінностям, адже ми підтримуємо Україну! Цей замовник отримає зовсім іншу футболку. Його ім'я та прізвище передані до відповідних служб Литви. Слава Україні!", – зазначається у повідомленні пресслужби магазину.

Новий закон про мобілізацію: У Міноборони розповіли, що чекає на "обмежено придатних"

вівторок, 21 травень 2024, 0:30

Речник Міністерства оборони України, старший лейтенант Дмитро Лазуткін пояснив, що чекає на "обмежено придатних" після 18 травня - коли новий закон про мобілізацію вступив в силу. Про це він розповів в інформаційному дайджесті МОУ на Youtube-каналі. ...

Не всі та не у кожного: У кого й чому можуть забрати авто на потреби ЗСУ

вівторок, 21 травень 2024, 0:22

Згідно зі змінами, які запроваджуються новим законом про мобілізацію, тепер в Україні можуть безоплатно вилучати автомобілі в українців на потреби Збройних сил із матеріальним відшкодуванням після демобілізації. Однак забиратимуть авто не в усіх і за п...