Футбольна "децентралізація": У Прем'єр-лігу вийшли ще два сільських клуби

У четвер, 13 серпня, за підсумками матчів останнього туру в першій лізі визначилися три клуби, що завоювали путівки в елітний дивізіон українського футболу.

Замість виключених з УПЛ львівських «Карпат» в прем'єр-лізі, яка розширена з 12 до 14 команд, в новому сезоні зіграють: «Минай» із Закарпаття, львівський «Рух» і «Інгулець» з Петрового Кіровоградської області, передають Патріоти України.

Слідом за «Колосом» з Ковалівки, який пробився, до речі, в єврокубки, в елітний український дивізіон вийшли ще два сільських клуби!

Підсумкове становище лідерів першої ліги:
1. «Минай» - 62 очка;
2. «Рух» - 61;
3. «Інгулець» - 60;
4. «Агробізнес» - 60;
5. «Волинь» - 57.

В поєдинках плей-офф за право зіграти в наступному сезоні в першій лізі 16 і 20 серпня змагатимуться «Верес» (Рівне) - «Черкащина» та «Металург» (Запоріжжя) - «Альянс» (Долина).

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...