Просто так сусідом не станеш: Журналісти показали елітний будинок Олега Винника в центрі Києва (відео)

Український співак Олег Винник помічений журналістами в центрі Києва без звичайної охорони. Як виявилося, секс-символ української естради був у цьому місці столиці неспроста, він тут живе. Про це розповіли журналісти програми "Викриття" на каналі KYIV.LIVE, передають Патріоти України.

Український співак Олег Винник, який ретельно приховує своє особисте життя, зазвичай з'являється на публіці в супроводі охоронців. Як неодноразово зазначав сам артист, наявність охорони - вимушений крок, за надмірної уваги шанувальниць. Проте журналісти програми співака помітили в центрі столиці без всякої охорони. Олег Винник люб'язно спілкувався з шанувальниками, які чекали його біля автомобіля.

Квартира Олега Винника

У Олега Винника квартира в центрі Києва. Про це свідчить не тільки його припарковане авто на закритій території двору, але і документи на реєстрацію торговельних марок. Там зазначається, що їх власник Олег Анатолійович зареєстрований саме в багатоквартирному будинку на вулиці Гоголівській. Зараз це престижна реконструйована дев'ятиповерхівка, а в минулому - звичайний гуртожиток, якому вже 50 років. Правда, стати сусідом топ-артиста неможливо, адже всі апартаменти в будинку заселені і немає жодного оголошення про продаж квартир за цією адресою.

Авто Олега Винника

Журналісти з'ясували, що у власності артиста є пікап Форд Раптор - це схрещений позашляховик з вантажівкою. У салоні такого автомобіля зазвичай міні-холодильник, а на даху спеціальне кріплення, щоб поставити намет. Перевагою такого авто є великий багажник. Вартість такого автомобіля, який вміщує водія та шістьох пасажирів, понад 100 тисяч доларів.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...