"Ґвалтівників і всю мерзоту - одразу на кіл": Відомий біатлоніст розповів, як треба карати російських окупантів

Один з лідерів збірної України з біатлону Артем Прима, який після початку війни вступив до лав ЗСУ, звернувся до українських захисників.Біатлоніст опублікував емоційний пост у своєму Instagram, в якому закликав побратимів не шкодувати російських окупантів, передають Патріоти України.

"Добрий день, ми з України... Хочу звернутися до всіх захисників України, які захищають нашу рідну неньку, ЗСУ, тероборона. Друзі, брати, не дамо цій мерзоті більше знущатися і гвалтувати наших дітей і жінок. Якщо орки, взяті в полон, перевірте мобільник, вони всі знущання знімають на відео.

І не треба їх жаліти, гвалтівників і всю мерзоту - одразу на кіл, щоб бачив російський світ, що ми наших дітей не дамо більше катувати. Слава Україні...", - написав Прима.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...