"Гадаю, що вони не прийдуть на концерт "Кварталу 95": Продюсер Кондратюк заявив, що ТЦК має працювати "трошки не так"

Український продюсер Ігор Кондратюк прокоментував рейд ТЦК до столичного Палацу спорту, де перевірялися військові документи у відвідувачів концерту гурту "Океан Ельзи". На думку Кондратюка, через такі заходи представників територіального центру комплектування може значно мінитися у негативний бік відвідуваність концертів та закладів в Україні, передають Патріоти України.

"Рейди ТЦК можуть вплинути на відвідуваність. Я вважаю, що вони мають право у цій країні ходити куди завгодно. Просто мені здається, що така робота навряд чи є ефективною", - сказав продюсер.

Він припускає, що ТЦК не влаштовуватимуть такі рейди на концертах "Кварталу 95". "Відвідуваність концертів зменшиться, закладів також. Я не вважаю у цьому якусь велику проблему. Війна все-таки. Дуже цікаво, чи підуть вони на концерт "Кварталу". Журналістам пропоную зробити коридор і чекати: прийдуть чи ні. Моя версія - не прийдуть", - зазначив Кондратюк.

Продюсер зауважив, що методи ТЦК не дієві. "Всі концерти, наскільки я слідкую, мають таку благодійну складову. Трошки зменшиться ця складова. А що є меншим злом? Не знаю. Мені здається, що ТЦК має працювати трошки не так", - додав Кондратюк.

Джерело: РБК-Україна

"Таке дійство не називається вбивством": У РПЦ назвали війну проти України "лікуванням", а Росію - "хірургом"

вівторок, 15 жовтень 2024, 17:50

Представник РПЦ, митрополит Єкатеринбурзький та Верхотурський Євген заявив, що повномасштабна війна РФ проти України є процесом "лікування", а Росія у ній виступає в ролі "хірурга", який проводить операцію, щоб видалити "щось, що несе в собі смерть" Пр...

Будуть лише проблеми! Що в жодному разі не можна міняти у своєму автомобілі

вівторок, 15 жовтень 2024, 16:50

Попри те, що існує великий вибір найрізноманітніших марок і моделей автомобілів, автомобілісти після придбання машини, намагаючись підлаштувати її під себе, щось у ній змінюють. Але в деяких випадках, як наголошують експерти, це загрожує проблемами з з...