Гадав, що він - найрозумніший: Суд Франції ухвалив безпрецедентне рішення щодо банкіра-афериста

Верховний суд Франції вимагає від колишнього працівника банку BNP Paribas Бертрана Лавіня повернути $4,9 млн, які він виграв у справі про несправедливе звільнення з колишнім роботодавцем. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України.

Виявилося, що колишній працівник спочатку судився у Великій Британії, вигравши і отримавши компенсацію, а потім з цього ж інциденту звернувся до паризького суду. Як повідомляється, француз виграв обидві справи, отримавши $104,3 тисячі за першим позовом і $4,9 млн – за другим. Однак невдовзі після цього Верховний суд Франції ухвалив повернути гроші за другим розглядом, оскільки колишній банкір просто повторив усі деталі першого позову, тим самим спробувавши отримати гроші двічі по тому самому інциденту.

За даними газети, банкір обіймав посаду директора BNP з торгівлі облігаціями. У 2013 році, через 15 років роботи в компанії, його звільнили після розслідування про фальсифікацію базової ставки. Суд у Лондоні не знайшов свідчень того, що чоловік порушував закон і ухвалив виплатити йому компенсацію, оскільки звинувачення у неправомірній поведінці не отримали підтверджень.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...