Гамселила по голові кулаками: Дівчина відбила свою сестру-близнючку від крокодила під час відпочинку у Мексиці (фото)

Туристи стікаються в лагуну Маніалтепек, щоб поплавати у воді, яка світиться в темрявіУ Мексиці крокодил напав на молоду дівчину та затягнув її під воду. Від отриманих укусів вона знепритомніла і могла загинути, якби їй на допомогу не прийшла сестра-близнючка. Про випадок, який трапився з двома туристками з Великої Британії, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання DailyMail.

Сестри Мелісса і Джорджія Лорі вирушили з Беркшира до Мексики, замовивши тур із гідом. Коли їх привезли до мальовничої лагуни поблизу туристичного центру Пуерто-Ескондідо, дівчата разом з іншими членами туристичної групи вирішили поплавати на човнах уночі, адже вода тут світиться в темряві.

Під час плавання Джорджія почула крик Мелісси. Вона озирнулася і покликала сестру, але та не відповіла і її ніде не було видно. Та вже через кілька хвилин дівчина побачила близнючку, яка лежала на поверхні води обличчям вниз. Джорджія кинулася у воду, підхопила сестру і намагалася повернути її в човен.

Але на дівчат напав величезний крокодил. Саме він і затягнув Мелісу під воду, а пізніше атакував, намагаючись відбити свою жертву. Однак Джорджія не розгубилась і почала гамселити крокодила по голові кулаком доти, поки він не забрався геть.

Меліса і Джорджі Лорі з Беркширу
Обидві дівчини отримали укуси, однак Мелісі дісталось значно більше. У неї були рвані рани на животі, укуси по всьому тілу і зламане зап'ястя. Але найважчі травми у неї були в легенях.

Зараз близнята одужують у лікарні в Мексиці. Меліссу лікарі були навіть ввели у штучну кому, а Джорджії лікували травми рук.

Уже в лікарні дівчата дізнались, що вони замовили гіда, який не мав ліцензії та здійснював нелегальні тури в небезпечні місця.

На Мелісу (зліва) напав крокодил, який затягнув її під воду, але Джорджія (праворуч) врятувала сестру

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...