Ганьба Афганістану відступила на другий план, візит Зеленського - на третій: Америка нажахана буйством "Іди". Паніка в Нью-Йорку (відео)

Вісім людей потонули під час рекордної повені в Нью-Йорку

Центральну частину американського штату Нью-Йорк затопили аномально сильні дощі, які спричинив ураган Іда. Також постраждали: штат Нью-Джерсі, східна Пенсильванія та Бруклін, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Reuters.

Увечері 1 вересня в Нью-Йорку та Нью-Джерсі оголосили надзвичайний стан. Місцева влада закликала громадян не покидати домівки.

Безліч вулиць затопило, дороги розмили сильні потоки води. Майже весь метрополітен у місті зупинили. Вода затопила перон, тому рятувальникам довелося евакуювати людей із метро.

Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо назвав потоп "історичним погодним явищем". Шторм зруйнував десятки будинків.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...