Ганьба скреп: На пам’ятник у Росії "набили" есмінець Гітлера (фото)

Пам’ятник росіяни встановили, щоб вшанувати пам’ять «дітей-трудівників тилу», які працювали у роки Другої світової війни на заводі, що випускав військові кораблі.

«Блага» громадська ініціатива у російському Комсомольську-на Амурі закінчилася скандалом, коли на новому пам’ятнику з’явився німецький флот. Про це пише AmurMedia, передають Патріоти України.

Пам’ятник росіяни встановили, щоб вшанувати пам’ять «дітей-трудівників тилу», які працювали у роки Другої світової війни на заводі, що випускав військові кораблі.

Проте ззаду на меморіальній дошці «Діти фронту» з’явився «ворожий» німецький есмінець проекту 1936-А, що обурило тамтешніх мешканців, а чиновники вимушені були виправдовуватися.

«Цей пам’ятник встановлювався судномеханічним технікумом, вони самі й гроші збирали. Їхня ідея, і питання варто адресувати їм. Адміністрація міста до встановлення пам’ятника, розробки дизайну проекту і збору коштів відношення не має», – відповіли в адміністрації.

У технікумі, який займався встановленням дошки, коментувати теж відмовилися. Це ж зробили й у місцевому відділенні Міноборони.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...