Ганьба заробітчанина: Українського боксера ледь не винесли вперед ногами з рингу в Москві (відео)

Боксер Сергій Шевчук зазнав непростої поразки в протистоянні з росіянином азербайджанського походження Орханом Гаджиєвим в Москві. Сутичка завершилася для українця вже у 2-й трихвилинці, зазначають Патріоти України.

Спочатку суперник дістав Сергія лівою рукою. Нашого співвітчизника вже після цього трохи повело, проте він продовжив боксувати, але, як пізніше з'ясувалося, ненадовго.

Через кілька секунд росіянин з-під руки завдав 34-річному українцю важкий хук справа прямо в щелепу, після чого наш боксер впав на ринг. Арбітр не став відраховувати нокдаун, а відразу зупинив бій. Після такого удару боєць ще тривалий час залишався лежати на канвасі обличчям вниз. В результаті без надання медичної допомоги не обійшлося. Пізніше українець все ж прийшов до тями.

Треба сказати, що поки Шевчуку не щастить на профрингу: у нього лише пара перемог і 14 програшів, в той час як Гаджиєв при двох поразках здобув 9-ту перемогу. При цьому в обох бійців є одна нічия.

Бабине літо ще не починалось: Синоптик пояснив, коли насправді буде осіння погода в Україні

неділя, 8 вересень 2024, 12:45

Попри те, що на календарі - вересень, в Україні досі триває метеорологічне літо. Про це у коментарі РБК-Україна розповіла синоптик Українського гідрометеорологічного центру Діана Кривобок, передають Патріоти України. За словами експерта, метеорологічне...

Під завалами можуть бути люди: У Києві стався вибух на підприємстві, двоє загиблих

неділя, 8 вересень 2024, 11:30

Внаслідок вибуху вранці 8 вересня у Києва частково зруйнована двоповерхова будівля, загинули двоє людей, передають Патріоти України. іКличко уточнив, що вибух стався у Голосіївському районі столиці на території автотранспортного підприємства. Частково ...