"Ганебна трата грошей": Новий портрет короля Чарльза ІІІ розгнівав суспільство (фото)

Новий офіційний портрет короля Чарльза III, створений для розміщення в громадських будівлях по всій Великобританії, викликав обурення серед громадськості. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

Зокрема, минулого року Кабінет міністрів оголосив, що виділив кошти на те, щоб запропонувати кожному державному органу - місцевим радам, судам, школам, поліції, пожежним і рятувальним службам - безкоштовний портрет короля Чарльза. На ці цілі уряд виділив вісім мільйонів фунтів стерлінгів, що викликало обурення, британці назвали цю ініціативу "ганебною тратою грошей".

Відомо, що фотографія була зроблена у Віндзорському замку минулого року фотографом Г'юго Бернандом. На фото Його Величність зображений у формі адмірала Королівського військово-морського флоту з офіційними медалями і орденами.

"Багато державних установ виставляли офіційні портрети королеви Єлизавети II, і "пропозиція нового офіційного портрета короля Чарльза III дозволить організаціям по всій Великобританії продовжити цю традицію", - йдеться в повідомленні Кабінету міністрів.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...