Ганяла п'яною 200 км/год: У Києві спіймали неадекватну "горе-водійку" (відео)

У Києві спіймали молоду водійку, яка не зупиняла машину на вимогу поліцейських і перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Її звуть Ганна Краснова. Про це написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вона киянка, любить танцювати, випивати, а потім їздити на "Мерседесі", зареєстрованому на її маму, зі швидкістю 200 кілометрів на годину, створюючи загрозу життю інших водіїв та пішоходів. Аня любить красуватися тим, як вона їздить з величезною швидкістю, і регулярно публікує відео про це в своїх соціальних мережах", – зазначив він.

За словами Геращенко, в ніч з 2 на 3 квітня автомобіль жінки не зупинився на вимогу патрульних. Але вже після короткого переслідування вулицями Києва, поліцейські змусили її припаркувати машину.

Виявилося, що водійка була п'яною. За фактом було складено адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (водіння в стані алкогольного сп'яніння), яка передбачає штраф у розмірі 10 200 гривень та позбавлення прав строком на один рік.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.