"Гаряче чи дуже гаряче?": Полякова запалила в Tik Tok у відвертій білизні (відео)

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова здивувала шанувальників гарячим танцем, з'явившись відразу в декількох образах, передають Патріоти України.

Так, на своїй сторінці в Tik Tok вона опублікувала ролик, в якому під розслаблюючу продемонструвала спортивне вбрання. Потім знаменитість приміряла спокусливе бікіні, показавши в ньому пластичні і сексуальні руху. Волосся у неї було розпущене, а на ногах не було взуття.

Для сміливих перевтілень виконавиця обрала пісню Put Your Head On My Shoulder – Giulia Di Nicolantonio. "Гаряче чи дуже гаряче?", – поцікавилася Полякова.

Фанати оцінили ефектний танець, тому залишають свої коментарі: "Красуня! Ви найкраща", "Просто неймовірна", "З чубчиком класно, але незвично. Іноді здається, що це Леся Нікітюк", "Побільше таких відео", "Гарно".

Нагадаємо, Оля Полякова – українська співачка, телеведуча і актриса. Перший альбом під назвою "Приходь до мене" був анонсований в квітні 2000 року в рамках презентації проекту "Продюсування українських виконавців".

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...