Гарячого чаю та туалетного паперу теж не було: Українку з COVID-19 направили в лікарню без лікарів

Уночі з важкими хворими була лише одна медсестра.

Киянку Вікторію, у якої діагностували коронавірус, направили в лікарню, де на зміні була всього одна медсестра і жодного лікаря, повідомляють Патріоти України.

Як розповіла подруга хворої Таїсія, Вікторія потрапила в Київську міську клінічну лікарню №8 в Оболонському районі, яку тільки недавно визначили опорною в лікуванні COVID-19. "Уночі з важкими хворими була лише одна медсестра, яка боялася і лише до них заглядала. Там абсолютно немає опіки", – наголосила вона.

За словами подруги, у Вікторії підвищена температура та розвинулося запалення легенів, вона кричала вночі від болю і задихалася. Жінці вкололи знеболювальне, яке однак не дуже допомогло.

Таїсія розповіла, що пізніше в лікарню поступило ще четверо пацієнтів, практично усі з пневмонією. Один із них уночі помер. Тільки вранці хворим почали ставити крапельниці, однак умови залишаються незадовільними. "Ні гарячого чаю немає, ні навіть туалетного паперу", – поскаржилася вона.

На гарячій лінії Кабміну Таїсії пояснили, що відділення в лікарні №8, яке прийматиме хворих на COVID-19, ще "проходить перепрофілювання".

Джерело: Обозреватель

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...