"Гарнір" раптово ожив": Українець показав, чим його нагодували в Одесі (відео)

В Одесі, де нещодавно військовослужбовець купив ковбасу місцевого виробника, яка була «начинена» щурячими лапками, один з відпочиваючих показав «живий гарнір», поданий йому разом з порцією м'яса в одному з ресторанів на березі моря, повідомляють Патріоти України.

Одесит Сергій Іванченко виклав на своїй сторінці у соціальних мережах відео, не шкодуючи нецензурних епітетів, описавши один із закладів. Він розповів, що замовлену страву йому довелося чекати дуже довго, але не страшно це, а те, що саме йому подали на обід.

На ролику молодик розкриває упаковку з їжею, де лежать шматочки м'яса і якась зелень. По дну судочка досить швидко пересувався якийсь дебелий білий черв'як. «Напевно, це живий гарнір», — говорить автор відео, попутно критикуючи заклад харчування.

Цей пост зібрав мало коментарів. Цікавим є той факт, що практично всі інтернет-користувачі засумнівалися у правдивості відео, заявивши, що воно «постановочне».

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...