Гасять десятки рятувальників: У центрі Лондона спалахнула пожежа в палаці Сомерсет-хаус (відео)

У центрі Лондона у суботу, 17 серпня, сталася пожежа у палаці Сомерсет-хаус. До гасіння пожежі долучили понад сотню рятувальників. Про це повідомляє газета The Guardian, передають Патріоти України.

Лондонська пожежна бригада (LFB) отримала виклик про пожежу об 11:59, для її гасіння направили 20 пожежних машин, додають журналісти.

«Екіпажі борються з полум’ям, розташованим у частині даху будівлі. Дві 32-метрові автодрабини бригади були направлені на місце події для підтримки пожежогасіння», — повідомили у LFB.

У пожежній бригаді також додали, що майданчик у Сомерсет-хаусі закрили для відвідувачів. Наразі про причини пожежі нічого не відомо. Як зазначили у Сомерсет-хаусі, увесь персонал і відвідувачі були в безпеці після того, як пожежа спалахнула в «одній невеликій частині будівлі».

Директор палацу заявив, що пожежа спалахнула в західному крилі будівлі, і там «не було творів мистецтва». The Guardian додає, що у будівлі розміщена галерея Курто — це велика колекція картин від епохи Відродження до 20 століття. Найвідоміші роботи — Бар у Фолі-Бержер Едуарда Мане та Автопортрет із забинтованим вухом Вінсента Ван Гога.

"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...