Гасіння ускладнює сильний вітер: На сміттєвому полігоні під Норильськом виникла пожежа (фото)

Серія "бавовни" й пожеж у Росії продовжується. Цього разу палає сміттєвий полігон поблизу міста Норильськ. Про це повідомив Дмитро Карасьов, мер російського населеного пункту, що у Красноярському краї, у своїх соціальних мережах, передають Патріоти України.

Інформацію підхопили й почали ширити російські пропагандистські так звані "ЗМІ". За словами Карасьова, йому доповіли про два осередки займання на території полігону "Стройбитсервіс", що розташований поблизу Норильська. Інформація поступила близько 15:00 за московським часом.

Очільник Норильська запевнив, що тримає ситуацію під власним контролем. Кумедно, що за його ж інформацією, російські надзвичайники взялися гасити пожежу водою та присипати вогонь снігом.

"Гасіння ускладнюється сильним поривистим вітром. За необхідності, будуть залучені додаткові сили та засоби. Прошу утриматись від відвідин цього району", – додав Карасьов.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...