"Гасло "Країна - понад усе", це не про Донбас. Донбас - це в першу чергу сім'я, холодильник і соціальний пакет", - екс-бранець бойовиків "ДНР"

Жителі Донецької та Луганської областей, на думку екс-бранця бойовиків і уродженця Донецька Станіслава Асєєва, не мають глобальних відмінностей від інших українців, проте деякі регіональні особливості все ж є, передають Патріоти України.

За словами Асєєва, люди на Донбасі більш прагматичні і уважні до того, що "можна помацати". "Для них завжди важливіше те, до чого можна дотягнутися рукою і помацати, ніж якісь абстрактні речі, які неможливо відчути дотиком. І це, напевно, найперше і головне, що відрізняє "донецьких" від тієї частини країни, яка все далі йде на Захід", - вважає журналіст.

У той же час, говорити про наявність глобальних відмінностей між Донбасом і рештою регіонів України не доводиться.

"Точно немає ніякого "народу Донбасу". Це банальний політичний шарж, який був необхідний Росії, щоб розпалити, в тому числі, і цей конфлікт", - говорить Асєєв. Він додає, що на Донбасі не працюють абстрактні патріотичні гасла, а більш важливо матеріальне забезпечення людей. "Гасло "Країна - понад усе", це не про Донбас. Це рекламна картинка, а Донбас - це в першу чергу - сім'я, холодильник і соціальний пакет", - заявив журналіст.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...