Генетичне диво: У США народилося кошеня з чотирма вухами

Названий генетичним дивом: у США народилося кошеня з чотирма вухами

Досить часто генетичні особливості надають звірам незвичного зовнішнього вигляду. Нещодавно до притулку True Rescue, який знаходиться у місті Маунт-Джульєт, що у США, потрапило декілька кошенят, одне з яких має чотири вуха, передають Патріоти України.

Тваринка з’явилася в закладі у віці 8-9 тижнів. Через унікальну зовнішність, працівники організації назвали нового підопічного Аудіо.

У притулку True Rescue зазначили, що фахівці обов’язково проведуть обстеження стану здоров’я кошеняти, проте вони вважають, що додаткова пара органів слуху ніяк не впливатиме на його життєдіяльність.

"Ми повністю перевіримо його у ветеринара, але, наскільки ми знаємо, внутрішнє вухо абсолютно нормальне і не викликатиме жодних проблем, окрім наявності додаткових клапанів, які потрібно чистити!" – повідомили члени організації.

Попри те, що подібна патологія трапляється дуже рідко, декілька років тому в Туреччині народилася чотиривуха кішка, яку назвали Мідас. Господарка тварини зазначила, що генетична особливість зовсім не перешкоджає повноцінному функціонуванню домашнього улюбленця, тому працівники True Rescue переконані, їх підопічному не доведеться позбавлятися своєї унікальності.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...