"Геноцид народу": Українська блогерка-мільйонник назвала українських військових "м'ясом" (фото)

Українська блогерка Тетяна Коряк, яка відома під псевдонімом Korya4ka, назвала українських військових "м'ясом", а також заявила, що війна - це ігри політиків, у які втягують простих людей. Своїми думками вона поділилася у себе в Instagram у розділі Stories, передають Патріоти України.

Відповідаючи підпсчиці, яка написала, що їй боляче дивитися на дитину, яка втратила батька на війні, Коряк заявила, що ніхто не зобов'язаний йти і захищати свою країну. Вона заявила, що якби була чоловіком, то не стала б брати в руки зброю, щоб "убивати іншу людину".

"Я не збираюся вбивати іншу людину ні під яким приводом. Це брудні ігри, в які втягують нас політики", — зазначила Коряк.

Вона вважає, що якби всі думали як вона, то воєн не було б. Блогерка заявила, що в українських військових нібито немає шансів проти російських загарбників, оскільки більшість тих, хто потрапляє в армію, не мають досвіду. "Кого зараз набирають? М'ясо? Щоб що? У воїнів немає шансів. Тупо геноцид народу" — зазначила Коряк.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...