"Георгіївська стрічка" на шоломі не допомогла: Росіянин зганьбився у "Формулі-1"

Російський гонщик команди "Хаас" Микита Мазепін різко змінив дизайн свого гоночного шолома в честь 9 травня, на яке припадає гонка Гран-прі Іспанії "Формули-1", передають Патріоти України.

Під час іспанського етапу чемпіонату світу Мазепін використовує шолом, на якому його номер 9 сформований за допомогою георгіївської стрічки, що майорить. Крім того, всередину номера додана червона зірка.

Однак суперники не оцінили зміну дизайну російського гонщика. У кваліфікації Гран-прі Іспанії Мазепін показав 20-й останній результат. Після сесії росіянин отримав штраф від стюардів іспанського етапу "Формули-1" за блокування британського пілота "Макларена" Ландо Норріса. Стюарди оштрафували Мазепіна втратою трьох позицій на стартовій решітці.

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...