Герої гинуть, поки хтось бачить мир в очах Х**ла! Йому було лише 25: У Миргороді попрощалися з десантником, загиблим від кулі снайпера на Донбасі (фото)

У Миргороді Полтавської області відбулася церемонія прощання з старшим солдатом Віктором Городніченком. Він загинув від пострілу снайпера російсько-окупаційних військ на Донбасі, передають Патріоти України.

Попрощатися з героєм прийшли його рідні, а також друзі, побратими, представники обласної та місцевої влади, повідомляється на сайті Полтавської ОДА. Військовослужбовцю було 25 років. Заступник командира окремої 5-ої батальйонно-тактичної групи 81-ої ОМБр майор Петро Гоц зазначив, що Городніченко виконував завдання на одній з найнебезпечніших бойових позицій. "Саме там два місяці тому загинув його товариш. Віктор не зламався, продовжив і надалі хоробро виконувати поставлене завдання", – сказав він.

Друг загиблого воїна Богдан Ніс додав, що той був вольовою людиною.

"Коли отримав поранення і ми виносили його, то він думав не про себе, а про нас. Просив, щоб ми зупинилися, відпочили", – сказав він.

Зі свого боку глава ОДА Олег Синєгубов висловив співчуття рідним Городніченка: "Від себе особисто та від колективу облдержадміністрації висловлюю щирі співчуття близьким, рідним, побратимам нашого воїна. Вічна слава герою".

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...