"Герої є скрізь": Супермодель Victoria's Secret несподівно відвідала Донбас (відео)

Данська супермодель, фотограф і екс-ангел Victoria's Secret Хелена Крістенсен прибула в Україну і вирушила на Донбас. Вона прилетіла разом із представниками Агентства ООН у справах біженців у ролі фотографа. Відео з поїздки вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Супергерої є скрізь. Олег – один з них. Він вирішив відмовитися від звичного життя і вклав всі свої зусилля і енергію на допомогу людям похилого віку, життя яких повністю змінив військовий конфлікт на Сході. Мене вразило те, що я була свідком цієї поїздки, і після того, як я поділилася цією історією, ви допомогли зібрати достатньо грошей. Все для того, щоб ці прекрасні люди могли переїхати в більший, кращий будинок", – звернулася модель до своїх фоловерів Instagram.

Шанувальники моделі відреагували на ролик і залишили безліч позитивних коментарів. Менше ніж за добу відео набрало більше 40 тисяч лайків.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...