Герой мему "чоткий паца" захищає Україну на Донбасі

Герой мему «чоткий паца» Іван Мартинов з Рівного захищає Україну на Донбасі, офіційно він у лавах ЗСУ з 2016 року, передають Патріоти України.

Раніше Іван брав участь у Революції Гідності, а перший бойовий досвід здобув під Соледаром. В день повномасштабного вторгення Росії в Україну Іванові подзвонили з військомату та сказали, аби збирався. Хлопець склав наплічник, за ним приїхала машина і він не встиг навіть поснідати.

«Моя робота тепер проста. Я маю зробити так, аби ніхто з них не пройшов далі. Шмат за шматом виганяти ублюдка зі своєї хати, зі своєї землі», — сказв він в інтерв'ю Ukrainian Witness.

Порівнюючи повномасштабну війну та АТО, Мартинов каже, що тепер все дуже швидко відбувається. «Зараз ти їси з побратимом гаряку кружку Мівіни, відходиш відпрацювати — раптом прильот. І все, більше він тобі зранку не скаже: «Шо ти, привіт, п***юк», — сказав він.

За словами Мартинова, «Бог забирає найкращих». «Їм там сто пудов ліпше, ніж тут. Вони давним-давно заслужили бути в кращих умовах», — сказав він.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...