Герої не вмирають: У Японії концертом вшанували пам’ять Василя Сліпака (відео)

У Японії Молодіжний оркестр Йокогами під керівництвом диригента Тараса Демчишина дав концерт, присвячений пам’яті українського оперного співака, воїна-добровольця, Героя України Василя Сліпака. Про це повідомив у фейсбуці посол України в Японії Сергій Корсунський, передають Патріоти України.

За словами Корсунського, на концерт прийшло багато українців, посол Польщі, інші представники дипкорпусу, представники мерії Йокогами, отець Павло Королюк з УПЦ.

Василь Сліпак (1974-2016) – український оперний співак (бас-баритон), соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник бойових дій під час війни на сході України, позивний «Міф». Загинув на Донеччині 29 червня 2016 року у бою від кулі ворожого снайпера. У лютому 2017 року Василю Сліпаку посмертно присвоєно звання Героя України.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...