"Герой"-невдаха: Українець вчетверте за місяць спробував незаконно перетнути кордон - і його "засікли" дрони (відео)

Наряд Подільського прикордонного загону за допомогою дрона з тепловізором виявив чоловіків, які рухалися в бік державного рубежу. Виявилося, вони вже не вперше намагалися нелегально потрапити за межі України. Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби у середу, 7 лютого, передають Патріоти України.

"Порушників наздогнали та затримали. Як з’ясувалося, затримані вже не вперше потрапляють до рук охоронців держрубежу", — йдеться у повідомленні.

Так, за інформацією ДПСУ, 24-річного жителя Запорізької області прикордонники зупинили вдруге, а 44-річний харків’янин уже четвертий раз протягом місяця намагався поза пунктами пропуску нелегально потрапити за межі України.

Крім того, у пресслужбі додали, що чоловіки скористались інтернет-послугою з навігації безперешкодного маршруту до сусідньої країни. За це українці заплатили 3,5 тисяч доларів США з кожного "подорожуючого".

Щодо фігурантів, як і в попередні рази, складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Відповідні справи направили до суду.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...