Героїчно загинули в бою: В Україні провели в останній політ військових льотчиків

У понеділок, 23 травня, у Вінниці провели в останній політ військових льотчиків 7-й бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України - підполковника Ігоря Хмару та майора Іллю Негара. Про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ в Telegram, передають Патріоти України.

"19 травня 2022 року, виконуючи бойове завдання, екіпаж українського бомбардувальника Су-24М героїчно загинув на сході країни", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з початку широкомасштабної російської агресії у складі екіпажу льотчики виконали 14 бойових вильотів, знищили десятки одиниць військової техніки, сотні російських окупантів.

За особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі президент Володимир Зеленський відзначив льотчиків державними нагородами України орденом "За мужність" ІІІ.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...