Героїн, кокаїн, амфетамін: Аваков попросив нардепів допомогти із реалізацією наркотиків

Зараз у Нацполіції зберігаються: канабіс – 2 тонни, героїн – 1100 кг, кокаїн –1000 кг, амфетамін – 400 кг, гашиш – 300 кг.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що наразі у поліції зберігаються тонни наркотиків, і закликав народних депутатів допомогти їх реалізувати на користь держави. Про це він сказав під час звіту у Верховній Раді, передають Патріоти України.

"Загалом Нацполіція є найбільший у державі утримувач наркопрепаратів. Оцініть об’єми вилучених наркотиків, які зараз у нас зберігаються: канабіс – 2 тонни, героїн – 1100 кг, кокаїн –1000 кг, амфетамін – 400 кг, гашиш – 300 кг і таке інше.У мене прохання до народних депутатів – визначитися зі способом реалізації цієї сировини на користь державного бюджету та української медицини", - розповів Аваков.

Аваков також розповів про фахову роботу правоохоронців під час стримування протестувальників у Нових Санжарах та на інших акціях протесту, про хороше розкриття різних злочинів – від убивств до крадіжок, про зниження кількості ДТП у країні.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...